Om Valio Gefilus®

Mælkesyrebakterier i Valio Gefilus®

Valio Gefilus® er en serie velsmagende produkter, som indeholder den unikke mælkesyrebakterie
LGG (Lactobacillus GG. LGG er en mælkesyrebakterie med en dokumenteret gavnlig virkning. Den skaber balance i tarmen og fremmer dens normale funktionsevne. I modsætning til andre mælkesyrebakterier har LGG egenskaber, som gør den i stand til at sætte sig fast på tarmvæggen. Ved at sætte sig fast på tarmvæggen dækker LGG den plads, som skadelige bakterier kunne tage og forhindrer dem dermed i at sætte sig fast. Derudover kan LGG overleve i tarmens sure omgivelser. LGG er den mælkesyrebakterie, der er blevet forsket mest og bredest i, hvad angår forskellige helbredsmæssige aspekter og der findes signifikant forskningsbaseret evidens for dens effekt. Udover LGG indeholder Valio Gefilus® også D vitamin og calcium. Vitamin D bidrager til immunforsvarets normale funktion, og calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

70 % af immunforsvaret sidder i tarmene

Tarmene har stor indflydelse på vores immunforsvar og vores generelle velbefindende. Tarmkanalen er det organ, der har størst betydning for at holde os sunde og raske, og faktisk sidder 70% af immunforsvaret i tarmene. Det er derfor vigtigt, at vi passer godt på dem med blandt andet de rette probiotiske mælkesyrebakterier. En tarmkanal i balance beskytter en mod skadelige bakterier, og tarmens tilstand har desuden betydning for hjernens funktioner. Ved at passe på dine tarme sørger du samtidig for, at din krop og din hjerne fungerer optimalt.

Få dækket din daglige behov af LGG mælkesyrebakterier med Valio Gefilus

Et glas Valio Gefilus®-kefir eller yoghurtshot indeholder mellem 100 millioner (108) og en milliard (109) mælkesyrebakterier. Dette interval er den anbefalede dagsdosis for LGG-mælkesyrebakterier.
Du kan nyde Valio Gefilus® -produkterne som en del af en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.
Lad Valio Gefilus® indgå som en naturlig del af dit morgenmåltid, din frokost, som mellemmåltid og
når du er på farten.

Valio Gefilus® serien består af kefir i varianterne hindbær eller natural.